Terminalglasögon

Terminalglasögon är särskilt anpassade för personer som arbetar framför en datorskärm. Terminalglasögon kan hjälpa dig som lider av besvär med ryggont, irriterade ögon och huvudvärk. Glasögonen hjälper dina ögon att fokusera bättre under en längre tidsperiod.

Estonia Gråsvart

179 KR

Latvia Brun

179 KR

Holland – blank svart

179 KR

Bern

198 KR

Välja terminalglasögon

Det är lätt att veta exakt vilka terminalglasögon som fungerar bäst för just dig. Idag finns flera sorters terminalglasögon på marknaden. Ålder, synfel och vilket sorts arbete du utför är faktorer som påverka vilka terminalglasögon som passar bäst för dig. För att få absolut bästa resultat bör du kontakta din optiker. Ha också i åtanke att en synundersökning för terminalglasögon ofta är kostnadsfri.

Varningstecken

Vanliga tecken på att du är i behov av terminalglasögon är huvudvärk och nackont. Din syn är under ständig förändring och det är viktigt med regelbundna kontroller hos optiker.

Det är extra viktigt att använda terminalglasögon när man sitter mycket framför en datorskärm. Datorskärmen befinner sig ständigt i ett visst tillstånd och ögat behöver inte fokusera om lika mycket som när man inte sitter och stirrar in i skärmen. Ögat blinkar dessutom betydligt färre gånger när du tittar in i en datorskärm. Därför du kan man ibland känna att ögonen är torra och irriterade.